Menyer

Meny

Meny

Bröd ifrån Brödstudion med smör 55

Noccellaraoliver 55

Chorizo Iberico 85

Marconamandlar 60

Comté 30 månaders lagring 85

Viltpaté, senap, cornichons 95

Charkuteri & ost på en sten 265

Ostron Legris no:3 38



Tuppleverparfait, guindillas, toast 125

Friterad blomkål, dragonmayo 110

Hälleflundra, citrus, tagetesolja, szechuanpeppar 145

Rödbeta, libbsticka, kantareller, tuile 150

Råbiff, endive, tomater, ricotta salata 155

Onglet, haricot vert, salsa verde, pistage 245


Två ostar med tillbehör 165

Citroncurd, ricciarelli, blåbär, körsbärssorbet 110

Ganache, salt karamellglass, havtorn , 120



Vi rekommenderar 2-3 rätter per person.

Flertalet vegetariska/veganska rätter kan skapas på efterfrågan,

vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!

Meny Dégustation

Tuppleverparfait, madeleine

Friterad blomkål, dragonmayo

Råbiff, endive


Hälleflundra, citrus, tagetes, szechuan


Rödbetor, libbsticka, kantareller, tuile


Onglet, haricot vert, salsa verde, pistage


Två ostar med tillbehör (+65:-)


Citroncurd, maräng

Ganache, karamellglass, havtorn

695:-

Vinpaket: 595:-




Priset gäller per person, menyn beställs av samtliga i sällskapet.

Vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!