Menyer

Meny

Sauvage




Menu Bar à Vin


Bröd & smör 45

Oliver 55

Chorizo Iberico & Fänkålssalami 80

Marconamandlar 60

Gruyère Gourmino 85

Skånsk bondpaté, saltgurka, senap 115

Charkuteri & ost på en bricka 235


Ankleverparfait, guindillas, toast 135

Hälleflundra, grön tomat, rättika, krasse                   145

Grön sparris, ricotta, endive, pistage, kvitten 150

Råbiff, vit sparris, nässla, fläderbär, tuile 155

Rotselleri, agretti, vitvinssås, libbsticka 175

Ankbröst, ramslök, blomkål, körsbär 225


Två ostar med tillbehör 160


Citroncurd, hallonsorbet, ricciarelli 110

Ganache, havtorn, chantilly 110


Vi rekommenderar 2-3 rätter per person,

Vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!



Menu dégustation


Menu Dégustation


Madeleine, ankleverparfait

Råbiff, tuile


Hälleflundra, grön tomat, rättika, krasse


Grön sparris, ricotta, endive, pistage, kvitten


Ankbröst, ramslök, blomkål, körsbär


Två ostar med tillbehör

Citroncurd, hallonsorbet, ricciarelli

680:-

Vinpaket: 580:-



Priset gäller per person och beställs av samtliga i sällskapet.

Vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!