Menyer

Meny

Meny

Bröd ifrån Brödstudion med smör 55

Marinerade oliver & plommon 75

Chorizo Iberico 85

Saltade nötter & mandlar  60

Comté 30 månaders lagring 85

Skånsk bondpaté, senap, cornichons 125

Charkuteri & ost på en sten 265



 Tuppleverparfait, guindillas, toast 125

Friterad blomkål, dragonmayo, strandloka 110

Hälleflundra, citrus, tagetesolja, szechuanpeppar 145

Rödbeta, vilda svampar, libbsticka, tuile 150

Råbiff, endive, tomater, ricotta salata 155

Lammytterlår, bönor, blodapelsin, pistage 245


Två ostar med tillbehör 165

Salviacurd, ricciarelli, blåbär, körsbärssorbet 110

Ganache, kaffeglass, salt kolaglass, havtorn 120



Vi rekommenderar 2-3 rätter per person.

Flertalet vegetariska/veganska rätter kan skapas på efterfrågan,

vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!

Meny Dégustation

Tuppleverparfait, madeleinekaka

Friterad blomkål, dragonmayo

Råbiff, tomat
~o~

Hälleflundra, citrus, tagetes, szechuan

~o~

Rödbetor, vilda svampar, libbsticka, tuile

~o~

Lammytterlår, bönor, blodapelsin, pistage


Två ostar med tillbehör (+65:-)


Salviacurd, ricciarelli

Ganache, kaffeglass, salt kolasås, havtorn

695:-

Vinpaket: 595:-




Priset gäller per person, menyn beställs av samtliga i sällskapet.

Vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!