Menyer

Meny

Bröd & smör 45

Oliver 55

Chorizo Iberico 80

Marconamandlar 60

Comté 30 månaders lagring 85

Skånsk bondpaté 115

Charkuteri & ost på en bricka 265



Tuppleverparfait, guindillas, toast 125

Friterad blomkål, misomayo 110

Laxrillette, crudité, espelette 135

Hälleflundra, tomatvatten, gurka, krasse 145

Råbiff, vit sparris, libbsticka, fläderbär 155

Zucchini, ricotta, endive, pistage 150

Ankbröst, kantareller, jordgubb, björksirap  245



Blåbärscurd, ricciarelli, körsbärssorbet  110

Ganache, havtorn , kristalliserad choklad 95




Vi rekommenderar 2-3 rätter per person.

Flertalet vegetariska/veganska rätter kan skapas på efterfrågan,

vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!

Menu dégustation


Tuppleverparfait, madeleine

Friterad blomkål, misomayo



Hälleflundra, tomatvatten, gurka, krasse


Zucchini, ricotta, endive, pistage


Ankbröst, kantareller, jordgubbar, björksirap


Två ostar med tillbehör

Blåbärscurd, ricciarelli, körsbärssorbet

680:-

Vinpaket: 580:-



Priset gäller per person och beställs av samtliga i sällskapet.

Vänligen meddela oss alla eventuella allergier, tack!